Om Naturvetarbloggen

På Naturvetarbloggen skriver Naturvetarnas utredare och strateger om sina reflektioner kring utbildnings-, forsknings- och arbetsmarknadspolitiska frågor för naturvetare.

Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Vi coachar, företräder och stöttar naturvetare på hela arbetsmarknaden och genom hela arbetslivet.

Vi har 32 000 medlemmar inom life science, jord, skog och miljö, de fysiska vetenskaperna, matematik och data. Vi är ett partipolitiskt obundet fackförbund inom Saco, vars förbund organiserar medlemmar efter utbildningsområde. Vi anser att akademisk kompetens är avgörande för individens möjligheter liksom för samhällets och arbetsmarknadens utveckling. Att tydliggöra vikten av naturvetenskap och naturvetenskaplig kompetens är en av förbundets viktigaste uppgifter. Som den främsta experten på naturvetares arbetsmarknad har vi möjlighet att påverka beslutsfattare i frågor som rör för naturvetare.

www.naturvetarna.se

Vi välkomnar din mening i olika frågor som vi skriver om på Naturvetarbloggen. För att hålla en så hög nivå som möjligt på diskussionerna har vi en restriktiv policy för kommentarer. Läs mer om Naturvetarnas publiceringsregler för kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.