Om Naturvetarbloggen

Välkommen till Naturvetarbloggen!

På den här bloggen skriver Naturvetarnas utredare och strateger om sina åsikter och reflektioner kring utbildnings-, forsknings- och arbetsmarknadspolitiska frågor för naturvetare.

Vi välkomnar din mening i olika frågor som vi skriver om på Naturvetarbloggen. För att hålla en så hög nivå som möjligt på diskussionerna har vi en restriktiv policy för kommentarer. Läs mer om Naturvetarnas publiceringsregler för kommentarer.

Om bloggarna

 

Kristofer Jervinge
Kristofer Jervinge arbetar med arbetsmarknadspolitik på Naturvetarna. Kristofer vill att svensk arbetsmarknadspolitik ska spegla det framtida kompetensbehovet – det vill säga att det behövs fler naturvetare för en hållbar samhällsutveckling.
kristofer.jervinge@naturvetarna.se

 

Marita Teräs
Marita Teräs är strateg för naturvetenskaplig kompetens och arbetsmarknad. Hon vill att fler ska förstå vilken kompetens och kapacitet naturvetare har.
marita.teras@naturvetarna.se

 

Frida Lawenius
Frida Lawenius är chef för kommunikation och samhälle på Naturvetarna. Hon har många års erfarenhet av opinionsbildning och påverkansarbete kring forsknings- och arbetsmarknadspolitiska frågor för naturvetare.
frida.lawenius@naturvetarna.se

 

 

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *